WAN KOK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 7008 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wan Kok. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 13:05 eten en bezoriging waren (weer) prima; maar de weergave van de gerechten op de Thuisbezorgd website is een puinhoop! Bij elk gerecht staan alleen maar Ben & Jerry's ijssoorten!!
27 sep 2022 om 11:11 Kipblokjes à la Peking plus loempia: lekker. Te veel besteld maar daarom hoef ik morgen ook niet te koken.
26 sep 2022 om 20:32 De chinees was heerlijk en op tijd bezord
26 sep 2022 om 7:17 Eten bijna een uur te laat en was niet warm meer helaas.
25 sep 2022 om 20:04 Eten was helaas grotendeels koud. Wel weer heerlijk als altijd
24 sep 2022 om 21:37 Eten was op zich niet slecht maar niet wat ik besteld had. En dat na 1,5 uur wachten. Jammer
24 sep 2022 om 20:42 Eten was ok maar bezorging was zeer te laat. Nadat ik gebeld had zou hij onderweg gaan maar duurde nogsteeds een 30 minuten voordat hij hier was. En als goedmaker kregen we kroepoek beetje jammer. Dit was de eerste keer dat ik daar bestelde en de laa
23 sep 2022 om 22:52 Zowel kwaliteit eten als de snelle bezorging waren prima in orde. Het eten was ook lekker warm tot heet wat het eten goed doet smaken.
23 sep 2022 om 20:51 Kipsaté zat zeen in niet lekker geen aanrader
23 sep 2022 om 20:27 De loempia’s waren heel goed. En de wantansoep ook.
20 sep 2022 om 20:28 Eten was koud
20 sep 2022 om 9:14 Eten zoals gewoonlijk prima! Bezorging had wat sneller gemogen.