WAN KOK

WAN KOK Al meer dan 30 jaar hét Chinees-Indische restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 6858 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wan Kok. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 20:53 Het was oké maar heel aparte Vietnamese loempia’s. Niet lekker. Pangsit zit 1 gram vlees in.
21 mei 2022 om 19:52 We hadden voor half zes eten van Wan Kok besteld en precies om half zes werd het bezorgd door thuisbezorgd. Prima eten prima bezorgd.
21 mei 2022 om 0:29 Had besteld voor 17:30 en het was ook zeer netjes op tijd Ben er erg tevreden over het eten zat ook goed in gepakt
16 mei 2022 om 21:11 Zoals altijd, prima!
16 mei 2022 om 20:09 Bezorging was netjes om 17.30 maar eten is niet te doen. Bami had een vreemde geur, alle kip gerechten kneiterhard en qua smaak ondefinieerbaar. Ossehaas letterlijk geen smaak, geen zout,geen peper niks. Het dreef een beetje in gelei. Alles weggedaan
15 mei 2022 om 7:44 Heerlijk
9 mei 2022 om 20:54 Heel erg slecht, nooit meer
8 mei 2022 om 20:19 3 kwartier te laat eten was zout en lauw
8 mei 2022 om 20:01 Het was wederom erg lekker!! Snel bezorgd, lekker warm en lekker van smaak. Bedankt weer Wan Kok!!
8 mei 2022 om 19:57 Het eten was weer gewoon goed. Prima!!
8 mei 2022 om 19:46 Lekker gegeten, Prima
8 mei 2022 om 19:29 Bezorging was sneller dan verwacht dus dan denk je top. Totdat je aan het eten begint. Kip kerrie veel te dik, echt niet lekker, ossenhaas veel te zout, de bakken van de bami zijn gekrompen en de prei was keihard. Hier zullen wij niet meer bestellen